MICROSOFT KONGSI KAEDAH PENGGUNAAN TEKNOLOGI TERKINI DALAM P&P

UTLC ONLINE – Pada 8 Ogos 2017, Pusat Pengajaran Pembelajaran Universiti (UTLC) telah menganjurkan bengkel Workshop Introduction To 21st Century Classroom Tools With Microsoft yang diadakan di UTLC Learning Lab OYAGSB. Bengkel kali ke-2 ini yang dihadiri seramai 20 orang tenaga akademik UUM telah dikendalikan oleh sepenuhnya oleh Puan Fairus Nadira Zainal yang merupakan Teacher Ambassador Microsoft Malaysia dan dibantu oleh Puan Khalidah binti Ahmad, Pegawai Teknologi Maklumat dari UUM Information Technology (UUMIT). Bengkel ini bertujuan untuk memberi pendedahan kepada warga akademik untuk mendalami mengenai aplikasi Office 365 yang semakin relevan dalam bidang pendidikan masa kini. Diharap bengkel ini dapat membantu para peserta untuk meningkatkan penggunaan teknologi terkini dan menarik minat pelajar dalam pengajaran dan pembelajaran.

19 September 2017